Met Fashion Talks brengt Flanders DC de modesector elke twee jaar samen voor een inspirerende conferentie waar netwerking en kennisdeling centraal staan.

De gevestigde modeweken van Parijs en Londen liggen 'om de hoek', dus Antwerpen heeft niet meteen nood aan een eigen traditionele fashion week. Toch wordt de sector gecontronteerd met een heleboel uitdagingen. Om die aan te pakken, moeten bedrijven creatief, innovatief en edgy zijn. En daar helpt Fashion Talks hen bij. Ben je actief in de mode en geïnteresseerd in nieuwe businessmodellen? Dan ga je sowieso naar huis met een hoofd vol ideeën dankzij onze keynote speeches en gemodereerde debatten.

Fashion Talks 2019 © Fille Roelants

Fashion Talks 2019 © Fille Roelants

Fashion Talks 2019 © Fille Roelants

Bekijk hier de aftermovie van Fashion Talks 2019.

"Fashion Talks is een inspirerende conferentie die je nieuwe inzichten biedt. Er heerst een aangename sfeer en creëert een perfecte perfecte omgeving voor modebedrijven van elk niveau  om elkaar te ontmoeten, dingen bij te leren en ideeën uit te wisselen."

Laura Dixon,

Denim consultant

De highlights van editie 2019 lees je in ons magazine!

Belgian Fashion Awards

Sinds 2017 worden de Belgian Fashion Awards elk jaar georganiseerd door Flanders DC, MAD Brussels, WBDM, Knack Weekend en Le Vif Weekend. Deze awards werden opgericht om de reputatie, creativiteit en diversiteit van de Belgische mode, zowel op nationaal als op internationaal niveau, in de kijker te zetten. 

Tijdens de afgelopen editie van Fashion Talks werden opnieuw de Belgian Fashion Awards uitgereikt. Lees in dit artikel wie de winnaars waren in 2017 en waarom deze prijzen zo belangrijk zijn. In 2018 vielen deze winnaars in de prijzen. In 2019 won Dirk Van Saene de Jury Prize.

Bekijk hier de aftermovie van de Belgian Fashion Awards 2019.

We vroegen fotograaf Fille Roelants om de visuele hoogtepunten van Fashion Talks en de Belgian Fashion Awards vast te leggen in een fijn fotoverslag.