Met Fashion Talks brengt Flanders DC de modesector elke twee jaar samen voor een inspirerende conferentie waar netwerking en kennisdeling centraal staan.

De gevestigde modeweken van Parijs en Londen liggen 'om de hoek', dus Antwerpen heeft niet meteen nood aan een eigen traditionele fashion week. Toch wordt de sector gecontronteerd met een heleboel uitdagingen. Om die aan te pakken, moeten bedrijven creatief, innovatief en edgy zijn. En daar helpt Fashion Talks hen bij. Ben je actief in de mode en geïnteresseerd in nieuwe businessmodellen? Dan ga je sowieso naar huis met een hoofd vol ideeën dankzij onze keynote speeches en gemodereerde debatten.

Fashion Talks 2019 © Fille Roelants

Fashion Talks 2019 © Fille Roelants

Fashion Talks 2019 © Fille Roelants

Bekijk hier de aftermovie van Fashion Talks 2019.

De highlights van editie 2019 lees je in ons magazine!

Belgian Fashion Awards

Tijdens de afgelopen editie van Fashion Talks werden opnieuw de Belgian Fashion Awards uitgereikt. Lees in dit artikel wie de winnaars waren in 2017 en waarom deze prijzen zo belangrijk zijn. In 2018 vielen deze winnaars in de prijzen. In 2019 won Dirk Van Saene de Jury Prize.

Bekijk hier de aftermovie van de Belgian Fashion Awards 2019.

We vroegen fotograaf Fille Roelants om de visuele hoogtepunten van Fashion Talks en de Belgian Fashion Awards vast te leggen in een fijn fotoverslag.