Flanders DC geeft designers een platform tijdens de BAD-beurs! Ook in 2018 vindt de Belgium Art en Design-beurs plaats in het ICC in Gent, met dit jaar een unieke formule voor designers!

BAD, 8-11/02/2018, ICC Gent

BAD, 8-11/02/2018, ICC Gent

Speciaal voor deze editie ontwikkelde BAD en Flanders DC een tentoonstelling waar designers voor een kleine bijdrage gedurende 4 dagen 1 tot 3 objecten kunnen voorstellen aan het grote publiek. BAD selecteert de deelnemers in samenwerking met Flanders DC.

Alle aanvragen moeten ten laatste op 10 januari ingestuurd worden.

Praktisch

De BAD-beurs loopt van 8 tot 11 februari 2018. Ze vindt plaats in het ICC in Gent. 

BAD-platform

  • Inschrijvingsgeld : 250 EUR per deelname voor eerste object;
  • Deelname met 2 objecten: 350 EUR (2 extra vrijkaarten)
  • Deelname met 3 objecten: 425 EUR (5 extra vrijkaarten)

Elke deelnemer krijgt een kaart voor 2 personen voor de preview (en het ganse event) +  afhankelijk van het aantal objecten, ook gratis vrijkaarten (telkens voor 2 personen).

Let wel, wil je deelnemen met een heel klein object (genre halssnoer of keramieken schaaltje) dan kan een kleine set als 1 object gelden.

BAD voorziet de scenografie en signalisatie van de tentoonstelling. In de scenografie zijn geen koepels voorzien. Als jouw object een koepel nodig heeft ter bescherming, dan moet je dat zelf voorzien en de maten hiervan vooraf doorgeven.

BAD zorgt ervoor dat de objecten verzekerd zijn tijdens de duur van de beurs.

BAD zal de inzendingen selecteren in samenwerking met Flanders DC.

De plaatsen zijn beperkt dus snel appliqueren is de boodschap! Dit doe je via het aanvraagformulier. Alle aanvragen moeten ten laatste op 10 januari ingestuurd worden naar BAD en Flanders DCDownload het aanvraagformulier