Expertendag Fashion: Boost je online sales

Georganiseerd door
Flanders DC

Als groeiende of mature onderneming uit de modesector sta je voor heel wat uitdagingen, zeker ook op vlak van online sales. Staat je digitale strategie op punt? Wat kan growth hacking voor je bedrijf betekenen? Hoe kan je online en offline sales optimaal op elkaar afstemmen? Is social shopping iets voor jou, en welke andere nieuwigheden komen er aan op vlak van e-commerce? Hoe optimaliseer je je logistiek en service support, en zorg je voor onweerstaanbare copy en packshots? Ga je verkopen via een online marketplace?

Om een antwoord te bieden op deze vragen, organiseren we op donderdag 23 april 2020 een Expertendag Online sales in mode, op maat van mature mode-ondernemingen. Een achttal binnen- en buitenlandse experts zit klaar om je te adviseren en inspireren. Je schuift in kleine groepjes bij hen aan op de sofa en kan ook een persoonlijk gesprek met hen boeken.

Hoe?

Er zit een heel arsenaal aan doorgewinterde specialisten uit alle hoeken van de modesector én daarbuiten klaar om al je vragen te tackelen. In kleine groepjes wissel je op een sofa van gedachten met straffe experts. Je kan ook een persoonlijk gesprek met een aantal van hen reserveren.

Concreet

Je kiest zelf bij welke sprekers je graag in een klein groepje op de sofa plaatsneemt. Je kan ook aangeven of je graag een 1-op-1 gesprek hebt en zo ja, welke experts je voorkeur wegdragen. Wij zorgen voor een gepersonaliseerde dagplanning, maximaal rekening houdende met je voorkeuren, zodat je zoveel mogelijk uit deze dag kan halen.

Een ticket kost 60 euro excl. btw, lunchbuffet en afsluitende drink inbegrepen.

Voor wie?

Deze Expertendag is bedoeld voor groeiende of mature mode-ondernemingen, niet voor starters.

Blijf je graag op de hoogte, laat dan je contactgegevens achter in dit formulier. We geven je dan als eerste een seintje als de inschrijvingen van start gaan.

Datum

23 april 2020

10:00

Locatie

Urban City
Ankerrui 9

2000 Antwerpen, België

Toon op Google Maps

Organisator

Flanders DC

Prijs

60 euro (excl. btw)

Andere activiteiten