Expertendag Design: Klanten

Georganiseerd door
Flanders DC

Als ondernemer in de designsector heb je in de loop van de jaren een mooi klantenbestand opgebouwd. Maar hoe goed ken je je klanten en speel je in op hun specifieke noden? Hoe zorg je ervoor dat ze via word of mouth nieuwe klanten aanbrengen? Hoe geraak je binnen bij grote bedrijven en bij de overheid? Hoe ga je van ‘iedereen’ naar een zeer gerichte opsplitsing van je klantengroepen? Welke tools maken een digitale klantenopvolging piece of cake? En wordt het geen tijd om je salespitch of prospectiestrategie nog eens op te frissen?

Op al deze — en nog veel meer — vragen bieden we graag een antwoord op onze Expertendag Klanten, specifiek voor groeiende of mature designondernemingen. Op dinsdag 3 december 2019 nodigen we 8 experts in dit vakgebied uit. Schuif in kleine groepjes bij hen aan op de sofa of leg hen jouw eigen case voor tijdens een 1-op-1 gesprek. ‘s Middags is er uitgebreid tijd voor netwerking bij een lekkere lunch en na afloop heffen we samen het glas. En dat allemaal in de majestueuze gebouwen van Zaventem Ateliers, een creatieve hub voor architectuur, interieurontwerp, scenografie en design.

Deelname kost 50 euro (excl. btw). Wil je graag als eerste kunnen inschrijven, laat dan je gegevens achter

(Belangrijk: deze Expertendag is bedoeld voor groeiende en mature ondernemingen uit de designsector, niet voor starters)

Datum

3 december 2019

10:00 - 17:00

Locatie

Zaventem Ateliers
Fabrieksstraat 15/19

1930 Zaventem, België

Toon op Google Maps

Organisator

Flanders DC

Prijs

50 euro (excl. btw)

Andere activiteiten