Businessplan Bootcamp Arteveldehogeschool

De laatstejaarsstudenten Bedrijfsmanagement van de Arteveldehogeschool gaan een echte uitdaging aan. Op één week tijd ontwikkelen ze voor meer dan 30 bedrijven, startups en organisaties een businessplan. 

 

Real cases vragen om echte, realistische oplossingen. De studenten gaan in competitie met elkaar. Ze bundelen daarbij alle creativiteit en kennis in inspirerende businessplannen voor hun opdrachtgevers.

Als volleerde ondernemers gaan ze aan de slag met informatie, marktonderzoek en advies van experten. De teams zijn samengesteld uit studenten van de verschillende afstudeerrichtingen om het resultaat nog sterker te maken (accountancy-fiscaliteit, rechtspraktijk, marketing, logistiek management, financie- en verzekeringswezen).

Op het einde van het bootcamp verdedigt elk team zijn businessplan voor een jury van professionals. De opdrachtgever gaat naar huis met een mooi uitgewerkt businessplan en dito presentatie!

Wil ook jij, als startup of bestaande organisatie, je idee aftoetsen of laten uitwerken? Contacteer Hilde Gekiere via hilde.gekiere@arteveldehs.be.

 
 
Datum

5 juni tot 17 juni 2019

Locatie

Ghelamco Arena
Ottergemsesteenweg Zuid 808

9000 Gent, België

Toon op Google Maps

Organisator

Arteveldehogeschool

Prijs

gratis

Andere activiteiten