Een creatieve omgeving stimuleert je om anders te denken. Onze creatieve vergaderruimtes zijn de ideale locatie voor jouw meetings, opleidingen, workshops en presentaties. Want aan de andere kant van de heuvel is het gras echt groener… 

Wij gaan voor officesharing en zijn geen full-service congresscentrum. Daarom kunnen we de ruimtes aan democratische prijzen ter beschikking stellen. Wij delen onze ruimtes graag met jou en vinden het leuk als je samen met ons in de keuken komt eten en dat je de boel wat opruimt als je klaar bent. Wil je er ineens een cateraar bij halen? Wij kennen wel een paar goeie adresjes maar de keuze en reservatie laten we graag aan jou over. 

We hebben vier verschillende ruimtes die je onafhankelijk van elkaar of samen kan huren.

Creativity Lab

Het Creativity Lab is een multifunctionele ruimte die naar believen creatief kan ingericht worden. Er staan drie smartboards ter beschikking die apart of samen gebruikt kunnen worden. Ideaal voor brainstorms of voor interactieve presentaties. In theateropstelling kunnen we 50 mensen comfortabel een plaats geven, meer kan maar is zeer knus. Tafels en stoelen zijn er voldoende, een mix van Vlaams design en Zweeds (dat laatste voor de goedkoop). Flipboards à volonté. En dat allemaal op gras (ok, geen echte gazon maar toch).

Prijs: €400/dagdeel - €700 voor hele dag

Reserveren

Boardroom

Als je eens echt met heel veel volk wil vergaderen (we spreken over een maximum van 16 personen) of als je het eens goed wil uitleggen, dan is de boardroom jouw plek. We hebben een projector tegen het plafond hangen. Er staat een flipboard waar je op kan schrijven met permanent marker en whiteboards met andere stiften. Vergis je niet. Als het toch eens fout loopt: de morele steun van Richard Branson krijg je er gratis bij.

Prijs: €90/dagdeel - €180 voor hele dag

Reserveren

Sushi

Hoe een ruimte met zicht op een bloemenweide de naam ‘sushi’ kwam te krijgen, leggen we graag een andere keer uit. Wat we nu al kwijt kunnen is dat je in de sushi met zes personen plaatsneemt aan een trapeziumvormige tafel. Er is een groot scherm beschikbaar voor het tonen van presentaties of om tussendoor een grappig filmpje op youtube te bekijken.

Prijs: €60/dagdeel - €120 voor hele dag

Reserveren

Lounge

Zit je liever wat rustiger? Dan is de lounge the place to be. Dit is zonder twijfel de rustigste en meest comfortabele ruimte. Hier kan je met 4 personen naar hartelust brainstormen, gesprekken voeren of werken. Geen werktafel maar loungemeubelen van Vlaamse makelij...

Prijs: €40/dagdeel - €80 voor hele dag

Reserveren

Meer info nodig?

 

Bel ons +32 16 24 29 24